Platinum Spa’s 

Platinum Spa’s hebben een strakke, moderne look ontworpen voor ons nieuwe assortiment spa’s die een opvallende look geven en een luxe uitstraling aan uw huis geven.

De Platinum Spa’s zijn uitgerust met de Balboa powerpacks en Balboa pompen om u de kwaliteit te bieden die u verlangt. Bij de bedieningspanelen worden alleen de nieuwste Balboa-technologie gebruikt in de spa’s.

In al de Spa’s wordt er Aristech Acrylic gebruikt. Het bedrijf wat dit produceert is gespecialiseerd in acrylplaten en is ’s werelds grootste leverancier. Door de acrylplaten die in de spa’s worden gebruikt, krijgt elk model het moderne, strakke uiterlijk.

Met de jetvorming om elke spiergroep te raken hebben Platinum Spa’s spa’s geproduceerd die u niet alleen laten ontspannen, maar ook uw lichaam ondersteunen door de stevige massagestralen. Dit veroorzaakt een betere bloedcirculatie. Met Diverters rondom de spa’s heeft u controle over de druk en massage die u uit de spa haalt.

Wanneer u besluit één van de vele modellen Platinum Spa’s te kopen, heeft u natuurlijk keuze uit het ruime assortiment. Hierin willen wij u graag persoonlijk advies bieden, zodat u tot de juiste keuze komt.

Garantie

Naast de hoge kwaliteit van de spa’s bieden wij u de volgende garanties (afhankelijk van het geen dat u heeft afgenomen);

Inclusief bij de garantie:
– 5 jaar garantie op de kuip.
– 5 jaar garantie op osmose.
– 5 jaar garantie op lekkages.
– 2 jaar garantie op elektronica.
– 2 jaar garantie om de pompen.

In het magazijn hebben we meer dan 50 bubbelbaden op voorraad om ervoor te zorgen dat we de spa’s klaar hebben staan voor een snelle en betrouwbare levering!

Meer informatie over de diverse modellen spa’s van Platinum Spa’s, of wilt u persoonlijk advies?

Bel: 0611166651 of 0642218193