Allseas Spa & Wellness B.V. staat bekend als het Europese Spabedrijf. Doordat Allseas de beste prijs-kwaliteit verhouding in de markt levert en haar producten zelf produceert en importeert hebben zij een breed assortiment aan Spa’s en Zwemspa’s.

Allseas is een moderne, goed georganiseerde en efficiënte onderneming, die is gespecialiseerd in verkoop van innovatieve spa assortiment bijvoorbeeld warmtepomp, openbare Spa en de bekende zwemspa serie.

De Spa’s zijn voorzien van de nieuwe Balboa of Gecko besturingssysteem. Als u de eerste keer uw spa instelt, onthoudt het systeem dit voor u voor de volgende keren. Het enige wat u dan hoeft te doen is de spa aan te zetten.

In alle Allseas Spa’s wordt de omkasting gemaakt van synthetisch onderhoudsvrij materiaal. Hierdoor zijn de spa’s gemakkelijk schoon te houden en hebben ze een frisse look.

De geavanceerde Spa-serie is gebouwd met de nieuwste technologie. Dit alles met één doel: om een product van wereldklasse maken zodat u kunt genieten van probleemloos genieten met een minimum aan kosten.

Allseas spa’s zijn energiezuinig doordat de isolatie op de kuip van 3-5 cm schuim is en een gesloten reflectiesysteem heeft, waardoor de warmte binnen blijft en de elementen van buiten worden uitgesloten. Uiteraard hoort bij de standaard uitrusting een energiezuinig circulatiepomp.

Opzoek naar een geschikte spa voor uw huis of tuin? Allseas biedt u een ruim assortiment in zowel gewone spa’s als zwemspa’s.

Allseas kent in haar Assortiment diverse Series;

 

Daydream Serie

Image Box text

 

Oasis Serie

Image Box text

 

Flow Serie

Image Box text

 

Riverstone Serie

Image Box text

Zwemspas / Swimspas assortiment;

 

A title

Image Box text

 

A title

Image Box text

 

A title

Image Box text

 

A title

Image Box text

 

A title

Image Box text