Home » Spa kopen » Amsterdam

Recreo Spas Amsterdam, voor uw Spa advies!

Steeds meer mensen denken erover om een spa te kopen. Daarom is het prettig als u een betrouwbare partner in de omgeving Amsterdam heeft waar u terecht kunt voor al uw spa behoeften. Bijvoorbeeld als u een nieuwe spa wilt kopen, uw bestaande spa defect is, u onderhoud wilt laten plegen aan uw spa of wanneer u onderdelen nodig bent. Recreo Spas biedt u deze totale ontzorging. Maak uw wensen aan ons kenbaar en wij sluiten onze producten en diensten aan op uw wensen. Wij zijn altijd open op afspraak. Bel ons gerust op het nummer: 06-11166651 .

Spa kopen in Amsterdam? Recreo Spas is uw betrouwbare partner in totale ontzorging.

Recreo Spas is eigentijds. Steeds meer mensen weten exact wat zij willen als ze opzoek zijn naar een spa. Wij hebben er alle begrip voor als u zelf het internet afstruint naar de juiste partner als het gaat om het kopen van een nieuwe spa. Wij inspireren u graag als u niet exact weet waar u naar opzoek bent. Wij geven advies en inspiratie, u beslist. Dankzij onze ervaring, kennis, vakmanschap, kwaliteit, een breed assortiment en totale ontzorging doormiddel van ons onderhoudscontract, waarborgen wij altijd de kwaliteit van totale ontzorging. Wij zijn in Amsterdam en omstreken graag uw aanspreekpunt voor al uw spa vraagstukken.

Ik wil weten wat een spa met mijn wensen precies kost.

Offerte aanvragen

U kunt voor ieder merk Spa bij ons terecht

Uw Spa onderbrengen bij een betrouwbare partner?

Goed onderhoud verlengt de levensduur van uw spa. Ook voorkomt het bacterie vorming.

Maak een afspraak

Meer weten over ons assortiment? Maak een afspraak bij u thuis of in onze showroom.

Ons team dat bestaat uit professionele monteurs bij u uit de regio Amsterdam, heeft uitgebreide kennis van ieder merk spa die u heeft. Wij komen graag bij u thuis in Amsterdam of omstreken, zodat wij u spa ter plekke kunnen bekijken en waar nodig kunnen repareren / onderhouden. U verteld ons wat gedaan wenst te hebben en wij stemmen onze diensten hierop af. Bij Recreo Spas staan uw wensen voorop. Ook als u onderhoud of aanpassingen wenst aan uw spa. Wij kunnen alle onderdelen snel en tegen scherpe tarieven leveren in Amsterdam en omstreken.

 • “Helemaal tevreden

  “Afgelopen week heb ik een nieuwe Spa gekocht bij Recreo Spas. Ik ben prima geholpen door de vakmensen van Recreo spa en de hele verbouwing is vlot en netjes verlopen. Ik ben er helemaal tevreden over. Groeten van Henry uit Eindhoven”

  Henry uit Eindhoven

 • “Zeer goede service

  “Een Swemspa bij Recreo Spas gekocht en wat een goede service, we zijn uiterst tevreden met name bij de klantenservice die ons goed op de hoogte hield en alles voor ons regelde. De monteurs recreo spas zijn heel proffesioneel, werken netjes en hebben er echt iets super mooi van gemaakt.”

  Patricia en Edwin den Bosch uit Zaandam

 • “Prachtige Spa!

  “Zeer ervaren adviseur en monteur, de heren hebben heel goed werk geleverd bij aanschaf en plaatsing van de Spa welke prachtig is geworden.”

  Gerard Appel uit Utrecht

Plaatsing van uw nieuwe Spa in Amsterdam

Onze monteurs komen wanneer u dit wenst uw Spa bij u thuis installeren. Wij plannen na aankoop met u een afspraak in.

Vraag een offerte op maat aan voor een Spa

Wilt u precies weten wat een spa inclusief al uw aanvullende wensen kost zoals u die voor ogen heeft? Vraag dan nu een offerte aan.

Een totaalproject voor uw Spa wensen? Recreo Spas inspireert en ontzorgt.

Recreo Spas is een spabedrijf van deze tijd. Steeds meer mensen weten precies welke wensen en behoefte ze hebben voor een spa en selecteren een spabedrijf op kwaliteit / prijs en totale ontzorging. Wij begrijpen dan ook goed als u bepaalde dingen zelf wilt regelen, maar als u er zelf niet uitkomt, zijn we graag uw inspiratiebron en voorzien wij u graag van persoonlijk advies. Daarbij houdt u altijd zelf de regie in handen, want uw wensen staan bij Recreo Spas voorop. Vanuit onze kennis, ervaring en vakmanschap waarborgen wij de kwaliteit van elke spa / spaproject. Onze medewerkers staan u dan ook graag bij met al hun kennis, kunde en daadkracht. Als geen ander weten zij hoe belangrijk het is dat u totaal ontzorgd wordt, waardoor u heerlijk kunt blijven genieten van uw spa.

Wat zijn de kosten van een Spa?

Een spa is een luxe product, echter zijn de kosten van een spa heel divers. Instapmodellen zijn er al vanaf ongeveer €4.300,- tot complete luxe zwemspa’s die totaal op wensen van een klant uitgebreid kan worden tot een zwemspa van €64.489,-. Een spa is dus volledig naar eigen wensen en portemonnee aan te passen en te koop. Diverse onderdelen zoals de kuip, pompen, jets en vele andere functiemogelijkheden bepalen de prijs van een spa.

Spa problemen?
 

Voor het melden van een spa probleem of informatie over het onderhoud van uw spa, zijn op werkdagen bereikbaar.

06-42218193

Een offerte op maat
 

Wilt u precies weten hoeveel uw gewenst project zoals u die voor ogen heeft gaat kosten? Vraag dan nu een offerte aan.

Offerte aanvragen

Plan een bezoek aan onze spa showroom

Kijk alvast naar onze openingstijden of plan een bezoek met een van onze medewerkers op uw gewenste tijdstip.

Afspraak inplannen

Adviesgesprek plannen in de spa showroom in Deventer of Eindhoven

Wanneer u interesse heeft in een spa adviseren wij u een afspraak in te plannen in onze showroom te Deventer of Eindhoven. Hier staan de meeste modellen uitgestald en kunt u de verschillen met eigen ogen bekijken en ervaren. De spa showroom is ingericht als een waar experience center waar alles tot in detail zichtbaar is. Bel ons op 06-11166651 om een afspraak in te plannen. U bent altijd welkom op afspraak.

Facebookpagina ter inspiratie

Via onze facebookpagina kunt u inspiratie opdoen van diverse afgeronde en lopende projecten. Tevens delen wij hier tips en aanbiedingen van diverse producten die een ieder benodigd is voor hun Spa.

Facebook

Spa showroom

In onze showroom hebben wij diverse modellen staan ter inspiratie. Van simpel instapmodel tot meeste luxe spa. Kom gezellig langs in Deventer of in Eindhoven voor een bakje koffie en bekijk ons ruime assortiment.

Bel gratis: 06-11166651

Wat te doen bij een probleem?

AmsterdamBij veel mensen in Amsterdam en omstreken ontstaat een probleem uit het niets. De meeste weten niet hoe te handelen als er een probleem ontstaat. Daarom nemen wij deze zorgen uit handen. Het belangrijkste is om direct na het ontstaan van een probleem, te noteren wat u heeft ervaren en het probleem zo uitgebreid mogelijk te omschrijven, denk hierbij aan bepaalde geluiden die wel of niet hoort, wel / geen bubbels, warm / koud water, lampjes die het wel of niet doen etc. Bel ons op 06-42218193. Wij zullen u dan z.s.m. helpen.

Onderstaande checklist hebben wij ook als handige pdf voor u beschikbaar. Download hem via de button, print hem uit en vink alles af zodat wij exact de stappen weten die u heeft ondernomen.

Bel mij terug

Voor een memorabel afscheidHeeft u het erg druk of wilt u graag terug gebeld worden buiten uw werktijden om?
Vraag aan

Waarom Recreo Spas

Recreo Spas staat u met daadkracht en gevoel bijLees hier alles over de werkwijze van Recreo Spas.
Lees meer

Hoe een spa goed te onderhouden?

Voorbespreking van de uitvaartAlle stappen op een rijtje waar u rekening mee kunt houden en hoe te handelen.
Lees meer

De 8 zekerheden van Recreo Spas voor uw Spa / Zwemspa in Amsterdam en omgeving:

Een van onze monteurs verzorgt de plaatsing (wanneer gewenst) van uw spa of zwemspa in Amsterdam en omstreken. Aan de hand van onze 8 zekerheden bent u ervan verzekerd dat u de juiste partner heeft gevonden van A tot Z. Naast de verkoop en plaatsing zijn wij het aanspreekpunt voor al uw onderhoudsproducten en wanneer u wens kunt u een onderhoudsabonnement bij ons afnemen om 2 keer per jaar uw spa weer zomer / winterklaar te laten maken.

1. Perfecte Organisatie

Onze adviseurs informeren u graag aan de hand van uw wensen de mogelijkheden en verschillen van diverse Spa’s. De meeste spa’s zijn uit voorraad leverbaar.

2. Een vaste contactpersoon

Wanneer u interesse heeft in een spa heeft u één vast contactpersoon. Deze persoon helpt u van a tot z. Door alles met de zelfde persoon te bespreken en vast te leggen, is er zo min mogelijk ruis.

3. Duidelijke afspraken

Afspraken worden schriftelijk vastgelegd, zodat deze altijd helder en transparant zijn. Hierdoor kunt u altijd herleiden wat de afspraken zijn geweest die op papier zijn gezet.

4. Duidelijk begroting

Nadat uw wensen en de type spa met accessoires zijn gekozen worden deze duidelijk op papier gezet. Zo weet u precies wat alles kost en hoe de prijs is opgebouwd.

5. Ervaren monteurs in Amsterdam

Wij werken samen met zorgvuldig geselecteerde ervaren monteurs uit de regio Amsterdam. Wanneer u wenst kan een van onze monteurs de spa bij u komen installeren in Amsterdam. Tevens zijn onze ervaren monteurs altijd

6. Top garanties

Naast het feit dat alles netjes op papier wordt vastgelegd is het natuurlijk ook belangrijk dat u garantie heeft op uw product. De garantie is afhankelijk van het type spa dat u koopt en voor welk garantiepakket u heeft gekozen. Uiteraard is dit na te lezen in uw koopovereenkomst.

7. Goede klachtenafhandeling

Wanneer u een klacht heeft is het voor ons erg belangrijk deze z.s.m. op te lossen. Dit doen wij door samen te werken met diverse ervaren monteurs uit uw regio. Wij proberen uw klacht altijd binnen 7 werkdagen op te lossen.

8. 100% Klanttevredenheid

Bij ons staat klanttevredenheid hoog in het vaandel. Het is niet voor niks dat 70% van onze klanten uit referenties komen. Wij proberen dit percentage ook zo hoog mogelijk te houden.

Inspiratie voor uw Spa in Amsterdam

Nadat er een behoefte is ontstaan voor een spa of zwemspa zijn er veel keuze mogelijkheden. Wij beantwoorden graag uw vragen en geven advies over de mogelijkheden voor een spa bij u in Amsterdam.

Uitvaart

Contact over uw spa in Amsterdam?

Voor vragen omtrent uw spa, het melden van een defect of probleem, het aanvragen van een offerte of afspraak in onze showroom kunt u op werkdagen contact opnemen met Recreo Spas in Amsterdam of Eindhoven. De adviseur in Amsterdam of Eindhoven staat u graag te woord. Bel ons op 06-42218193 of e-mail naar info@recreospas.nl.

Uitvaart